پشتیبانی:
880805
– ۰۲۱
پشتیبانی:
880805
– ۰۲۱
در این مقاله به شما آموزش پارتی کست (PartyCast) کردن اسپیکرهای انکر و آموزش اتصال اسپیکرهای انکر از طریق پارتی کست آموزش داده میشود.
آموزش پارتی کست: قبل از شروع آموزش اتصال دو یا چند اسپیکر انکر به همدیگر از طریق پارتی کست حتما مطمئن شوید که اسپیکرهای موجود در دست شما از این فناوری (PartyCast) پشتیبانی کنند. برای دانستن این موضوع کافیست بر روی جعبه اسپیکر خریداری شده نگاه بیاندازید و اگر لوگوی پارتی کست را بر روی جعبه و یا پشت جعبه در قسمت توضیحات دیدید، اسپیکر شما دارای قابلیت پارتی کست میباشد. در تصویر زیر راهنمای شما میباشد.
برای آموزش اتصال اسپیکرهای انکر از طریق پارتی کست و آموزش پارتی کست پس از اطمینان از پشتیبانی اسپیکر شما از این ویژگی، مراحل زیر را دنبال نمایید. در ادامه برای فرض مثال میخواهیم اسپیکرهای Soundcore 3 و Mini 3 Pro را به هم متصل نماییم.
در قسمت زیر به شما راهنمای تصویری آموزش پارتی کست نشان داده شده است. این عکس (ادیت شده) از دفترچه همراه اسپیکر Flare 2 گرفته شده است. در قسمت زیر آموزش اتصال اسپیکرهای انکر از طریق پارتی کست را میبینید.
در فیلم زیر روش اتصال دو یا چند اسپیکر انکر Flare 2 را میتوانید مشاهده نمایید.
فناوریهای موجود برای اتصال اسپیکرها به همدیگر در هر کمپانی متفاوت میباشد. فناوریهایی که کمپانی انکر در اسپیکرهای خود استفاده میکند شامل فناوری اتصال پارتی کست (Partycast) و اتصال از طریق وایرلس یا TWS میباشد. در ادامه به بررسی بیشتر این قابلیتها میپردازیم و لیستی از اسپیکرهای انکر را به شما معرفی میکنیم که هرکدام شیوه اتصال خاص خود را دارند.
اغلب اسپیکرهای انکر قابلیت اتصال از طریق فناوری پارتی کست (PartyCast) را دارند ولی برخی از آنها نظیر اسپیکر Flare+ فقط به 100 عدد اسپیکرهای Flare+ دیگر متصل میشود. همچنین برخی دیگر از این اسپیکرها فقط به یک اسپیکر دیگر از نوع خود (مانند Motion Plus) متصل میگردند و برخی از این اسپیکرها هم اصلا به اسپیکر دیگری متصل نمیگردند.
در ادامه لیستی از این چند نوع اسپیکر که با نحوه اتصال Partycast به هم متصل میشوند را برای شما فراهم آوردهایم.
اسپیکرهای زیر دارای فناوری پاتی کست (PartyCast) میباشند.
برخی از اسپیکرهای کمپانی انکر دارای قابلیت اتصال از طریق PartyCast با 100 عدد اسپیکر را دارند ولی تنها تفاوت آنها این با سایر اسپیکرهای پارتی کست (PartyCast) دار این میباشد که فقط به 100 عدد اسپیکر هم اسم خود متصل میشوند. یعنی اسپیکر انکر Flare Plus دارای قابلیت پارتی کست (PartyCast) میباشد اما فقط به 100 عدد اسپیکر Flare plus دیگر وصل میشود و مثلا نمیتواند به اسپیکر select 2 متصل شود. در لیست زیر اسپیکرهایی که فقط میتوانند به خود متصل شوند را برایتان به نمایش خواهیم گذاشت.
این فناوری ابتدا در هدفونهای بیسیم معرفی شد که امکان اتصال بدون سیم و تفکیک صدا بین گوش چپ و راست را برای هدفونهای شما فراهم میآورد. اما کمپانی انکر به تازگی از این قابلیت برای اسپیکرهای خویش نیز استفاده کرده و کاربر قادر شده که دو عدد اسپیکر را به هم متصل نماید و از آنها مانند یک استریو خانگی استفاده نماید. اسپیکرهایی که از این فناوری استفاده مینمایند، فقط میتوانند به یک هم نوع از طریق بلوتوث و با همان روند اتصال Partycast وصل شوند. لیست اسپیکرهای دارای این قابلیت به شرح زیر میباشد.
برای آموزش اتصال اسپیکرهای انکر از روش TWS میتوانید به دستورالعمل زیر که از دفترچه اسپیکر Soundcore Mini 2 جدا کردهایم نگاهی بیاندازید. این تصویر مربوط به آموزش پارتی کست نیست!!!!!! بلکه برای آموزش اتصال اسپیکرهای انکر به هم از طریق TWS میباشد.
برخی از اسپیکرهای انکر به واسطه قابلیت و حجم زیاد صدای آنها و مقرون به صرفه کردن آنها از لحاظ اقتصادی نیازی به اتصال به سایر اسپیکرها ندارند و به خودی خود صدای مناسبی در مهمانیها دارند. این دسته از اسپیکرها مانند Motion Boom به اسپیکرهای دیگر متصل نمیشوند. و دیگر نیازی به آموزش پارتی کست نیست 🙂 لیست محصولات انکر که قابلیت اتصال به سایر اسپیکرها را ندارند به شرح زیر میباشد.
سوالات متداول
پاسخ: روشهای اتصال اسپیکرهای انکر چند مدل متفاوت دارد که در این صفحه به شماآموزش پارتی کست، آموزش نحوه اتصال پارتی کست و TWS را یاد دادهایم.
پاسخ: بسیار بستگی به مدل و کمپانی اسپیکر شما دارد و آنها هم میتوانند از روشهای متفاوت دیگری این قابلیت را در اختیار شما قرار دهند.